18.9.2022 Purjehtien käsipallopeliin

Engine run: 0,5h
10 NM

Ockilla alkoi tänään sarjapelit käsipallossa, ensimmäiset e-sarjassa ja ensimmäiset isolla kentällä. Onneksi sentään kotipeli, eli ei mitenkään älyttömän aikaisin jouduttu lähtemään. Silti startattiin heti aamiaisen jälkeen, Hedda jatkoi vielä unia.

Aamu oli harmaa, mutta hyvin nopeasti merellä taas selkeni ja saatiin oikein mukava purjehdus. Tuuli oli kevyttä vastatuulta, 2-5m/s, meidän kryssi kulki mukavasti. Upinniemen kärjessä leikattiin väylältä pois, että saatiin hyvä layline Kantvikin väylälle. Tuuli heikkeni entisestään, mutta Kantvikin väylä päähän pystyttiin vielä purjehtimaan. Sitten alettiin jo vähän katsoa kelloa ja todettiin, että parempi laskea purjeet ja tulla Pickalanlahti yli moottorilla. Hauska kotimatka!

Hyvin ehdittiin rantautua, siivota vene, syödä ruoka ja lähteä hallille. Hetki ehdittiin seurata tyttöjenkin peliä ennen omaan peliin valmistautumista. Pojat jaksoivat tosi hienosti, tasapeli tuli ja maalejakin paljon, vaikka varmasti isolla kentällä pelaaminen oli huomattavasti viime vuoden pelejä rankempaa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s