24.5.2023 Iltalenkki kahdestaan

Engine run: 1h (16,6h)
8 NM

Kesä on täällä! Pääskyset lentelevät satamassa. Ja lämpimämpää kuin Kroatiassa. 😀 Macki ja Skip tekivät tänään töitä satamasta ja töistä tullessa pyörähdin kotona hakemassa ruokaa, vaihtamassa vaatteet ja laittamassa Heddan treeneihin. Kun Ocki lupasi ja vannoi hoitavansa ruuan hänelle ja Heddalle ja että varmasti pärjäävät muutaman tunnin keskenään, lähdin minäkin satamaan. Uusi fokka oli tullut loman aikana meidän terassille ja tänään laitoimme sen paikoilleen.

Koska satamassa tuuli väärään suuntaan, irrotettiin köydet ja mentiin Pickalan lahdelle vaihtamaan fokka. Vanha alas ja uusi tilalle. Ja tunnettehan te meidät, totta kai halusimme koepurjehtia sen samantien, joten nostimme storankin ja kävimme Kantvikin väylällä Upinlahden sataman edustan vihreän merkin kiertämässä. Oi että tuntui hyvältä purjehtia Galatealla! Vaikka Kroatiaan palaisi mielellään, ei Lastaa tullut ikävä eikä sen venyviä purjeita. 😀 Tuuli oli kevyttä, 4m/s paikkeilla etelätuulta. Ja oli lämmintä! Koko illan tarkeni shortseissa ja t-paidassa!

Viikonloppuna Sjundeå Cup, joten lapsilla pelejä, minulla talkoovuoroja. Katsotaan jos joku jossain vaiheessa ehtii merelläkin pyörähtämään.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s