28.4.2024 Porkkalan majakka kiertäen kotiin

Engine run: 1,5h (177,7h)
23 NM

Käsipalloporukka jatkoi menestystään, tänään Riihimäeltä haettiin kolme voittoa ja yksi tappio. Hedda tykitteli maaleja, ensimmäisessä ottelussa ennätykselliset 12 maalia, ja teki myös debyyttinsä maalivahtina. Hyvin pärjäsi sielläkin, katsomossa toki tätä kohtaa jännitettiin aika paljon! Nyt on molempien lasten sarjapelit taputeltu, Sjundeå Cup vielä edessä toukokuun lopulla.

Kapteeni jatkoi omaa viikonloppuaan nauttimalla oman aamiaisensa ja lähtemällä merelle. Sunnuntaina vuorossa oli Porkkalan majakan kiertäminen ja kotiin purjehtiminen. Tuuli oli kevyttä, n. 5m/s ja meri rauhallinen. Porkkalan kierros meni hyvin, hieman ennen Upinniemeä tuuli tyyntyi kokonaan ja pakotti kapteenin käynnistämään moottorin.

Viikonloppu merellä ja omissa oloissa oli mukava. Niin oli maissakin, tosin försti tunnustaa tällä hetkellä, ettei ihan ole varma oliko mitään viikonloppua tässä olemassakaan, mutta onneksi heti kohta on vappu ja silloin mekin pääsemme merelle ja lepäämään!

2 thoughts on “28.4.2024 Porkkalan majakka kiertäen kotiin

  1. Upeeta, että myös Kippari päivittää blogia. Högis tänään avattu kaudelle ja toivottavasti pian nähdään taas siellä tai jossain muussa rannassa.

Leave a comment