24.10.2022 Kausi 2022 on ohi

Niin koitti taas tämä sydäntä särkevä päivä tänäkin vuonna, lähes päivälleen kuusi kuukautta Galatean laskusta, Galatean nosto. Toivoa sopii, että ensi kevät tulee aikaisemmin, jolloin päästäisiin merelle jopa alle puolen vuoden sisällä nostosta, peukut pystyyn! 😀

Pakkasaamu, -4C oli kun Skipin kanssa ajelimme satamaan. Oli mielettömän kaunista, meri höyrysi, laiturit oli valkoiset huurteesta, samoin Galatean kansi. Viimeiset valmistelut vielä (onneksi oltiin sunnuntaina niin reippaita, että päästiin tänään helpolla), ja palavereja. Vähän meinasi olla kylmä, mutta villapaidassa tarkeni. 😀 Yhteensä yhdeksän venettä nostettiin tänään, meidän vene toisena. Loppupäivä tehtiin töitä ja järjesteltiin Galateaa vuoroin. Siivoaminen jäi vielä toiselle päivälle.

Kausi 2022 oli monessa mielessä ennätyskausi.
117 päivää Galatealla, 98 yötä
2135 NM
Käytiin myös ennätyskaukana, maantieteellisesti Kööpenhamina taisi olla kaukaisin piste, käännöspiste meille silti oli Fjällbacka, mistä lähdettiin takaisin. Paljon mahtavia muistoja ja paikkoja, kuvia mitä katsella talven ajan ja uusia haaveita mietittävänä, mihin seuraavalla kaudella.

Tämä kausi oli ihana! ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s